jueves, 19 de enero de 2012

Exit de les concentracions a RTVV





Este matí s'han realitzat concentracions en els diferents centres de treball del grup RTVV convocats pel Comité d'Empresa, i en tots ells podem qualificar les mateixes d'un complet èxit. A Burjassot han sigut 400 les persones que han acudit a l'acte i que a l'acabar han recorregut les dos primeres plantes de l'edifici al crit de guerra: Jaraba dimissió! 

També en el Centre de Producció d'Alacant hi ha hagut una alta participació. El següent acte serà el dijous 26 on repetirem la concentració al matí per a continuar amb la manifestació de la vesprada, on hem d'estar tots. 

Anem pel camí correcte, la gent està recolzant les mobilitzacions i així hem de seguir per a demostrar-li a l'empresa i als gestors que la han portada a a la ruïna, que els treballadors defensarem els nostres llocs de treball fins al final i que no anem a quedar-nos quiets. 

També este mateix matí s'ha reunit per primera vegada el grup de treball encarregat de preparar la  manifestació del dia 26 on estan representats tots els sindicats. Si vols col·laborar pots acostar-te a les seccions sindicals i posar-te en contacte amb ells. Si ho prefereixes pots aportar les teues idees al compte de correu que hem creat conjuntament: rtvvsi@gmail.com 

Tota ajuda és benvinguda. Recorda que com déiem en la nostra campanya: ARA O MAI. 

Gràcies a tots i molt anime! La lluita continua!

No hay comentarios:

Publicar un comentario