lunes, 16 de enero de 2012

Plataforma en defensa de una televisió pública

Dissabte passat i a instàncies del grup Compromís, CGT va participar en una trobada destinat a formar una plataforma comuna per a fer front a la remodelació del grup RTVV prevista pel partit en el poder i que, entre altres coses, planeja fer un ERE. Allí estaven, a més de la resta de sindicats de classe de la nostra empresa, representants de la Universitat, Escola Valenciana, la Unió de Periodistes, productores valencianes i associacions de mon del doblatge. 

Tot i que encara és prompte per a fer una valoració, la idea ens pareix molt destacable, ja que pensem que ja és hora que tots els sectors afectats per la nefasta i malgastadora política del P.P. comencem a unir-nos i a plantejar alternatives sobre la televisió que volem i que ells han sigut incapaços de realitzar en 16 anys de govern. 

El camí serà llarg i difícil però hem de demostrar-li a la societat valenciana que una altra televisió és possible i no passa pel acomiadament massiu de treballadors com pretenen fer-nos creure. Una televisió pública, en valencià i de qualitat és ara més necessària que mai. 

En les pròximes setmanes i a mesura que es vagen assentant les bases de la mateixa, esta plataforma es farà extensiva a la resta de partits polítics i forces de la societat perque donen el seu suport, que passa pel manteniment de tots els llocs de treball de Radiotelevisió Valenciana i per la reactivació del sector audiovisual valencià.

No hay comentarios:

Publicar un comentario