jueves, 9 de febrero de 2012

La majoria del Comité d'Empresa es tanca al Consell d'Administració




Aquest matí, a les 9:00 hores, la majoria del Comitè d'Empresa, s'ha tancat a la seu del Consell d'Administració de Radiotelevisión Valenciana, a la Gran Vía de València. Hi ha 17 membres de CGT, CC.OO., Intersindical i UGT, ja que tant el CSIF com la USO han declinat la invitació d'unir-se a aquest tancament. Aquesta vesprada a les 18.00 hi ha prevista una concentració a les portes del Consell de tots els treballadors en suport dels companys tancats, que pretenen quedar-se a la seu fins demà.

Allà es van reunir amb representants en el Consell de tots els partits polítics, a excepcíó del representant del P.P. i President del Consell d'Administració, Miguel Domínguez que s'ha negat a parlar amb ells. També aquest matí a les 10:00 a tots els centres de treball han estat concentrats, com és habitual, tots els dijous, centenars de treballadors en defensa d'una TELEVISIÓ DE SERVEI PÚBLIC, EN VALENCIÀ I DE QUALITAT EN LA QUE NO SOBRA CAP TREBALLADOR I EN CONTRA DEL DECRET DE RETALLADES DEL GOVERN. Allí s'ha repartit entre el treballadors el següent manifest que s'ha fet arribar també a la premsa.



A L'OPINIÓ PÚBLICA


Com a representants del Comité d'Empresa de RTVV ens tanquem a la seu del Consell d'Administració per tal de reivindicar una ràdio i una televisió pública, en valencià i de qualitat i en contra de les retallades en el sector públic.

-En contra de l'ERO que prepara l'empresa i que pretén liquidar una RTVV com a servei públic i que fa caure sobre les esquenes dels treballadors el saqueig dels directius de l'empresa.

-Per exigir responsabilitats als mals gestors que ens han portat a la ruïna.

-Contra el retrocés i el menyspreu al valencià que representa el model que proposa la Generalitat.

-Contra la prepotència i autoritarisme de l'empresa que ignora els representants dels treballadors i les directrius de la inspecció de treball.

-Perquè RTVV siga  una inversió socialment rendible i no un instrument de propaganda política. Denunciem el procés de deteriorament moral que han portat a la nostra empresa a casos com el de les denúncies per abusos sexuals contra l'ex-secretari general, Vicente Sanz.

-Rebutgem la corrupció económica, com ara el cas Teconsa i les adjudicacions de documentals a empreses relacionades amb el director d'antena de TVV, Fernando Lázaro Quintela. Exemples com aquestos, entre d'altres, són els que ens han portat a l'actual situació econòmica de fallida

No hay comentarios:

Publicar un comentario