sábado, 17 de marzo de 2012

El Comité de Empresa de RTVV denunciará a Jaraba por "imponer" unos servicios mínimos del 80% en la huelga

La direcció de RTVV està vulnerant el decret de serveis mínims establit per la Direcció General de Treball per a la vaga parcial decretada en l’empresa durant els dies 18 i 19 de març. Per este motiu, els representants dels treballadors denunciarem José López Jaraba  davant el jutjat per vulnerar el dret constitucional a la vaga.

Així, mentre la Direcció General de Treball ha establit uns serveis mínims del 50 % per als informatius, la direcció de RTVV ha establit unes quotes que superen el 80 per cent en les dos unitats mòbils que controlen la realització de les mascletades de València i Castelló del dia 18.

Concretament, 6 dels 7 treballadors que operen dins de la unitat mòbil que realitza la mascletà de la plaça de l’Ajuntament de València es troben en serveis mínims. Igualment, volem denunciar que l’empresa ha apartat de les càmeres els treballadors que considera més conflictius.

Pel que fa a la unitat mòbil de la mascletà de Castelló, només 2 dels treballadors que es troben a l’operatiu no es troben en serveis mínims.

El Comité d’Empresa de RTVV no va a permetre estos comportaments sectaris i inconstitucionals del director general, al qual anem a denunciar al jutjat.

Totes estes actuacions de José López Jaraba i la direcció de RTVV s’emmarquen dins de l’actitud prepotent i autoritària del director general de l’empresa, que no s’ha reunit mai amb els representants dels treballadors des que l’empresa va anunciar la presentació d’un ERO i que ens nega reiteradament a lliurar-nos l’informe Pricewaterhouse.

No hay comentarios:

Publicar un comentario