martes, 24 de abril de 2012

Reintegrament de la vaga de Falles

Et recordem que fins a finals de mes pots recuperar els diners que et varen descomptar de la vaga parcial els díes 18 i 19 de març. Com recordarás, el Comité d'empresa va arreplegar els donatius dels treballadors per compensar els decomptes dels que feren vaga en Falles. Com que eixos descomptes ja s'han aplicat en la nòmina de març, és el moment de complir la promesa.

El Comité va decidir que fora la Secretaria del Comité la que es fera càrreg dels tràmits de la manera que apareix en la nota adjunta. Pero tampoc hi hauria problema si algun afiliat vol donar la informació directament a cada secció sindical.



"Si vas fer vaga en les passades Falles i vols recuperar els diners que t’han descomptat, ara és el moment. Passa’t per la secretaria del Comité d’Empresa (secció sindical de la UGT) amb la nòmina de març i prendrem nota. A finals de mes, farem el repartiment segons les peticions rebudes i les quantitats ingressades pels companys que no pogueren fer vaga.
Una altra possibilitat, sobretot si treballes a Castelló, Alacant, Madrid  o Ràdio 9-València és enviar un mail a la direcció ugt@rtvv.es adjuntant la nòmina escanejada. Et garantim que la destruirem només prendrem nota del nom i la quantitat a tornar.
Si vols renunciar al reintegrament per ajudar a sufragar les despeses que està tenint el Comité en la lluita contra l’ERO, t’agrairíem que ens ho digueres també. En tot cas, l'1 de maig considerarem que tot aquell que no haja reclamat els diners ha renunciat a ells a favor del Comité.
Moltes gràcies i a continuar defensant els nostres drets.

El Comité d’Empresa de RTVV"

No hay comentarios:

Publicar un comentario