viernes, 20 de abril de 2012

Visita a Garrigues

Foto Europa Press

Ahir a la vesprada, una cinquantena de treballadors es van concentrar en la porta del despatx de Garrigues, l'empresa liquidadora que va a dur a terme l'ERO de RTVV. Prèviament, una representació del Comitè d'empresa pugarem al despatx i després d'uns intents d'expulsar-nos cridant a la policia, va accedir a reunir-se amb nosaltres un dels socis de l'empresa per espai de quasi mitja hora.

Li vam exposar les nostres reivindicacions i la preocupació pel futur dels nostres llocs de treball. Molt educadament ell ens va dir que no sabia res, que el tema no ho portava ell però que estaven treballant en l'assessorament jurídic. Li vam fer lliurament d'un manifest consensuat pel Comitè on li expliquem que la mala gestió dels gestors de la nostra empresa no pot recaure en els treballadors. Que no pot ser que els directius imputats en casos d'assetjament sexual, d'apropiació indeguda i d'un muntó d'assumptes turbis, es legitimen per a fer caure sobre els treballadors la seua nefasta gestió.

Ens va emplaçar a facilitar-nos la informació que puga i a estar en contacte amb nosaltres per a seguir escoltant-nos. Per descomptat del famós informe Price-Waterhouse no sabia tampoc res. Potser siga una llegenda urbana, encara que els 180.000 euros de l'ala que li van cobrar als nostres gestors si que van ser reals...

Una vegada al carrer coincidirem amb els treballadors de l'EMT de València que també estan en lluita pels seus llocs de treball, ja que tenen sobre els seus caps una privatització, i ens unirem per a reivindicar junts la nefasta política de retallades que estan plantejant els nostres governants.

Li prenem la paraula al responsable de Garrigues i estarem pendents del tema; ara ja sabem on viuen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario