domingo, 13 de mayo de 2012

Concentració de treballadors de RTVV a Alacant


CONVOCATÒRIA DEL COMITÉ D'EMPRESA DE RTVV PER CONCENTRAR-SE DAVANT L'AUDITORI DE LA DIPUTACIÓ D'ALACANT COINCIDINT AMB LA CELEBRACIÓ DEL CONGRÉS DEL PP

Dissabte 19, el PP fa el seu congrés regional a Alacant. Els treballadors de RTVV tenim una de les darreres oportunitats de fer palesa la nostra protesta contra l'ERO abans que ens arribe i per això el Comité d'Empresa amb l'abstenció del CSIF i de la USO - convoca una concentració davant de l'Auditori de la Diputació (Passeig de Campoamor) a les 9.30 del matí. És molt important que portem els jupetins o samarretes roges per a tindre un major impacte visual.
Tal i com férem amb el viatge a Madrid, anem a contractar els autobusos que faça falta. Eixiran a les 7 del matí del CPP de Burjassot i tornaran cap a l'hora de dinar al mateix lloc. Els autobusos estan oberts també als familiars i amics que vullgen sumar-se a la protesta.
Si vols apuntar-te, comunica-ho a qualsevol de les quatre seccions sindicals (CCOO, IV, UGT o CGT), amb la concentració del pròxim dijous com a data límit. Si ho fas per correu electrònic, fes constar el teu telèfon per si ens hem de posar en contacte amb tu. I si vas pel teu compte, recorda que l'autovia per Alcoi ja està acabada i és gratuïta. En el cas del tren, n'hi ha un regional que ix de València a les 7.18 i arriba a Alacant a les 9.

RECORDA: DISSABTE 19 DE MAIG, A LES 9:30 DEL MATÍ T'ESPEREM A L'AUDITORI DE LA DIPUTACIÓ D'ALACANT PER PROTESTAR CONTRA L'ERO APROFITANT LA CELEBRACIÓ DEL CONGRÉS DEL PP

No hay comentarios:

Publicar un comentario