miércoles, 16 de mayo de 2012

Lluis Bertomeu, palmer de Camps



Sembla que últimament el diari Levante-emv ens està facilitant el treball a l'hora d'apuntar qui sobra realment en RTVV. Si des de fa unes setmanes publica cada dijous un article d'opinió (esperem ansiosos el que publicarà demà) José Vicente Villaescusa, el que fora director general de Radiotelevisió Valenciana quan el partit en el govern va intentar privatitzar la televisió pública, avui li toca el torn a un tal Lluis Bertomeu Torner que titula la seua columna El PPCV és el valencianisme. Lluis Bertomeu, que es defineix en els foros com "El guerrer d'internet. SOC VALÈNCIA DEL REGNE DE VALÈNCIA,LA MEUA NACIO LLIURE I SOBIRANA" fa en ell una defensa del Partit Popular com a únic garant del valencianisme en el nostre territori.

Però qui és en realitat aquest individu? Només amb una senzilla recerca en Internet descobrim, amb les seues opinions i articles que estem davant del que tota la vida hem anomenat un "blavero", a més de chaqueter i palmer. I açò, clar, ha de tindre la seua recompensa...

El tal Bertomeu va entrar en Canal 9 a principis de l'any 2010 com a Assessor Tècnic del grup 5 sobre la base del percentatge del 3% de plantilla que en teoria permet al Director General contractar a personal directe de confiança però que en la pràctica és una tapadera per a enxufar i recol·locar a amics i estómacs agraïts. És a dir, la idoneïtat i els mèrits d'aquest personatge no els ha guanyat en unes proves o amb el seu currículum, sinó en els despatxos del carrer Quart, si s'ha de jutjar pels articles i opinions que escriu. Com a mostra aquest, també de Levante, on fa una defensa a ultrança de l'ex president 
Camps arran de la seua dimissió. O aquest un poc més antic on, pobret Camps, el defensa dels atacs de jutges sense escrúpols. A la vista de l'article d'avui sembla que molt prompte s'ha oblidat del seu amiguito del alma per a llançar-se als braços de Fabra.

Ens trobem doncs davant un altre exemple d'un estómac agraït, d'un palmer més, que gràcies a les seues lloes s'ha fet amb un lloc de treball (a molt bon preu per cert) i candidat a encapçalar la llista de l'ERO per pilota.


6 comentarios:

  1. Han enchufado a inútiles y rastreros, pero este siervo del PP se lleva la palma. Un parásito XXL size, que escribe unas mierdas tan grandes como el tamaño de su barriga. Otro satélite de la calle Quart, al que tenemos que mantener todos los valencianos. Seguirán ordeñando la vaca hasta que se muera. Malditos bastardos.
    Homenajeando a mi añorado Rubianes, le diría que se meta la senyera blava por el culo, a ver si le explotan los güevos y se le quedan colgando del campanario.
    ERE PARA TODOS LOS ENCHUFADOS!!!!!

    ResponderEliminar
  2. http://www.levante-emv.com/opinion/2012/05/17/torner-i-tornar-larticul-lluis-bertomeu-torner/905553.html

    interesant de lluis bertomeu

    ResponderEliminar
  3. Vaja, Lluis, sembla que tens molts amics per ahí, eh?

    ResponderEliminar
  4. Este tío es un lameculos: un día es supervalenciano y superblavero, u otro es del PP a muerte, en plan Español hasta la médula. A ver si por lo menos el estrés del cargo lo adelgaza

    ResponderEliminar
  5. Lluís Bertomeu, llepó de llepons, no et fa vergonya ser conseller de Canal 9 per a tancar-lo? Quant t'han pagat, lleponet? Encara creus que el PP és el partit més valencianista de la Terra? Què entens per valencianisme, llepó Bertomeu? Endur-se els diners públics a canvi d'insultar el poble valencià? La veritat, Lluís Bertomeu, llepó de llepons, és que fas molta llàstima.

    ResponderEliminar