miércoles, 23 de mayo de 2012

Reunió amb Prefaci sobre la informació publicada avui

Davant les informacions aparegudes avui a la premsa sobre el nombre d'afectats per l'ERO a RTVV, la major part del Comité d'empresa ha pujat a parlar amb el Secretari General Juan Prefaci que, com és habitual, no ens ha aclarit gran cosa. Ell insisteix en que eixa informació no ha eixit de la casa, que Garrigues está treballant en l'informe que ha de decidir el nombre d'acomiadaments pero que encara no se sap res. Li hem pressionat pero a que es comprometera a donar-nos una data i l'unic que em aconseguit es que ens diguera que eixe nombre "no eixirá ni avui, ni demà ni en deu díes", pero que si es cumpleix allò que va dir el vicepresident, l'idea es que a finals de juny estiga tot resolt. També s'ha compromés a emetre un comunicat desmentint les informacions publicades i a comunicar-nos al Comité d'Empresa abans que a ningú tota la informació quan la reba pera que, com sol pasar, no ens enterem abans per la premsa.

Després de la reunió, que ha durat una hora i quart les seccions sindicals amb majoría en el Comité d'empresa hem consensuat aquesta nota.

El secretari general manté que l’expedient es presentarà en juny i serà d’extinció

REPRESENTANTS DELS TREBALLADORS FORCEN UNA REUNIÓ AMB PREFACI EN QUÈ ASSEGURA QUE GARRIGUES NO HA ACABAT L’ERO


El secretari general de RTVV, Juan Prefaci, ha comentat en una entrevista forçada per  les seccions sindicals CCOO, Intersindical Valenciana, UGT i CGT que l’auditora Garrigues encara està treballant en l’ERO i que éste no estarà acabat abans de deu dies.
Prefaci ha insistit que l’Expedient es presentarà al llarg del mes de juny, que serà un ERO d’extinció i que l’empresa no es planteja altres opcions menys traumàtiques per als treballadors.
El secretari general s’ha compromés davant les seccions sindicals a traure una nota de premsa en les pròximes hores per a desmentir que RTVV tinga ja l’expedient de Garrigues damunt la taula.
Els representants dels treballadors hem denunciat que les filtracions que estan produint-se per part de la Generalitat sobre el nostre futur laboral generen un clima insuportable entre la plantilla i hem exigit que se’ns done informació abans de conéixer-la per la premsa, tal com es va comprometre el vicepresident del Consell, José Ciscar.
Les seccions sindicals hem tornat a expressar el nostre rebuig a l’ERO i la nostra voluntat de lluitar pel manteniment dels llocs de treball i per la viabilitat present i futura de la nostra empresa. Considerem que RTVV és un servei fonamental per a la societat valenciana i que pot ser viable a través de l’increment de la producció pròpia, el foment del valencià, l’augment de la pluralitat informativa i una gestió responsable que pose fi al malbaratament i a la corrupció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario