miércoles, 29 de agosto de 2012

Carta al Director de una companya


Aquesta Carta al Director ha sigut publicada avui al diari Levante-emv. Gràcies a tu, companya per la part que ens pertoca. Ens hagera agradat aconseguir millors resultats per a tots els treballadors, pèro estem convençuts de que la lluita per la nostra dignitat ha mereixcut la pena i de que no tot està perdut. Continuarem lluitant per una Radio i Televisió públiques de tots els valencians. 

Gràcies al comité de RTVV

Conxa Ferrer. Treballadora de RTVV.

Vull agrair, a títol personal però reflexant una idea compartida per altres companys, el treball fet pels membres del Comité d’Empresa de RTVV durant el procés de negociació de l’ERO que desmantellarà l’empresa. Vull fer-ho, especialment, per la seua dedicació seriosa. Perquè s’han llegit i assessorat sobre la legislació vigent, perquè s’han llegit la documentació aportada per l’empresa per a poder-la desmuntar amb arguments treballats, amb xifres, amb exemples, i perquè, després, han fet propostes concretes, objectives, evaluables, amb la intenció de salvar a tots els treballadors i, al mateix temps, salvar l’empresa. Vull agrair les hores que hi han dedicat, especialment les que han afectat les seues famílies i amistats, que no hauran sigut poques.  Vull agrair la seua voluntat decidida i ferma de defendre una empresa enfonsada per la pèsima gestió del PP i perquè no han estalviat esforços en proposar actes reivindicatius que donaren suport al seu esforç negociador.  


Si els directius que han passat per RTVV hagueren cregut en l’empresa la meitat del que creu l’actual Comité, la situació no seria la que és ni de lluny. I amb l’ERO RTVV perdrà un capital humà i professional de qualitat que, i això és el més important, creu en la necessitat de fer una televisió pública, en valencià i de qualitat al servei de valencianes i valencians. Sense eixa fe serà molt difícil moure la muntanya del descrèdit.

1 comentario: