miércoles, 19 de diciembre de 2012

El comitè d'Empresa de denuncia la direcció davant la Inspecció de Treball


El comitè d'empresa de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) ha denunciat la direcció de l'ens davant la Inspecció de Treball pel tracte rebut pels treballadors i l'ocultació d'informació en el procés d'acomiadaments derivat de l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) de l'empresa. Els representants dels treballadores demanem a la Inspecció que intervingui de manera urgent i sancioni, si escau, l'empresa.
La documentació presentada aquest matí al registre de la direcció general de la Inspecció de Treball qüestiona la forma com es va dur a terme la notificació oficial dels acomiadaments, comunicats ahir a 79 treballadors de Ràdio 9 mitjançant un degoteig continu de correus electrònics que va durar hores, allargant innecessàriament i de forma inhumana el procés i mantenint en suspens durant 5 hores els treballadors.
Demanem la intervenció de la Inspecció de Treball davant la negativa de la direcció de RTVV d'entregar al comitè d'empresa la llista d'afectats per l'ERO. Aquesta actitud de manca de transparència és contrària a les mateixes recomanacions que ja va fer la mateixa Inspecció, que instava a evitar la incertesa personal i laboral entre els afectats per l'ERO.

No hay comentarios:

Publicar un comentario