jueves, 24 de enero de 2013

El Comité d'Empresa demana la dissolució de la comissió baremadora de l'ERO


El Comité d’Empresa de RTVV considera que el cap de la secció de Recursos Materials de l’empresa, Javier Martínez Salcedo, no reuneix els requisits per formar part de la comissió baremadora encarregada de decidir els treballadors afectats per l’ERO.
L’òrgan de representació dels treballadors creu que una persona vinculada a l’exsecretari general de l’empresa, Vicente Sanz, en haver-li facilitat material pornogràfic no està qualificada per prendre decisions sobre cap treballador, i en particular no està legitimada per decidir sobre el futur laboral de les treballadores querellants.
El Comité sol.licita que es paralitze qualsevol comiat fins que no es resolga la substitució d’esta persona de la comissió baremadora.
Este fet s’afegeix a l’arbitrarietat i l’opacitat amb què l’empresa està executant l’Expedient de Regulació d’Ocupació i l’eixida dels treballadors que han abandonat l’empresa. El Comité d’Empresa, que no forma part d’esta comissió de valoració, continua sense saber els barems que s’han aplicat ni tampoc la puntuació que han obtingut els treballadors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario