martes, 5 de febrero de 2013

EL COMITÉ DE EMPRESA PIDE LA ANULACIÓN DE LAS ACTUACIONES HECHAS POR LA COMISIÓN BAREMADORA


En la reunión de hoy de la Comisión Permanente del Comité de Empresa, se ha adoptado la siguiente resolución:

" El Comité d’Empresa de RTVV, davant les notícies aparegudes en la premsa els darrers dies al voltant de la Comisió que ha de baremar els currículums i decidir quins treballadors es queden i quins son despatxats, demana a la Direcció que aclarisca de manera urgent:

1.- Si les persones mencionades en les referides notícies, concretament Manuel Sais i David González Wonham, tenen concedida la compatibilitat per a exercir la professió d’advocats fora de RTVV, o si tan sols han arribat a sol·licitar-la.

2.- Si és coneixedora de que el despatx d’advocats Legem, del qual Sais és soci, té signat un conveni de col·laboració amb el sindicat USO, com afirma el mateix sindicat en la seua web.

3.- A causa del punt anterior, este Comité considera que Manuel Sais en cap cas hauria de formar part de la mencionada Comissió Baremadora, donat que es produeix un conflicte d’interessos i pot arribar a actuar amb parcialitat

4.- Si ha pres cap mesura després que el comité denunciara que un altre dels membres de la dita Comissió, concretament Javier Martínez Salcedo, ha sigut protagonista d’actuacions que l’inhabiliten per a decidir sobre el futur dels seus companys

5.- Per tot l’anterior, este Comité demana l’anul·lació de totes les actuacions dutes a terme per qualsevol Comissió de Baremació de la qual hagen format part qualsevol dels a·ludits."

Imaginamos que obtendremos como siempre la callada por respuesta, pero estamos ante un tema muy grave (y van....), que por supuesto no vamos a dejar de lado. La Comisión Baremadora del ERE de TVV S.A. está claro que no la forman las personas adecuadas, 2 de sus tres componentes estan claramente incapacitados para actuar de forma lógica y transparente, por lo que sus conclusiones carecen de cualquier validez.

Desconocemos que personas formaron parte de las Comisiones Baremadoras de RAV S.A. y RTVV, si alguno de los aludidos está entre ellos, estaríamos en la misma situación, con mayor gravedad si cabe ya que las listas han sido confeccionadas y ya hay personas despedidas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario