martes, 11 de junio de 2013

LA DIRECCIÓ DE RTVV TORNA A CASTIGAR ELS TREBALLADORS RECORRENT AL SUPREM LA SENTÈNCIA DEL PLUS CONVENI

El Comité d’Empresa de RTVV considera que la decisió de la Direcció de recórrer la sentencia de l’Audiència Nacional que li obligava a tornar les quantitats descomptades del  Plus Conveni és una nova mostra d’acarnissament amb els treballadors que ja estan patint les conseqüències d’un ERO injust i brutal. L’Empresa mateix és conscient de la poca consistència legal d’este recurs i no obstant això intenta dilatar la devolució dels diners que va detraure il·legalment.

Esta decisió empresarial té un impacte especialment greu en els prop de 700 treballadors que ja es troben al carrer des de fa mesos, als qual se’ls va descomptar íntegrament este concepte en les indemnitzacions. Les quantitats descomptades han anat des dels 1.100 als 2.700 euros, segons les categories laborals, rebaixant encara més unes indemnitzacions ja de per si minses a conseqüència de l’aplicació de la Reforma Laboral.


Amb este recurs, Rosa Vidal continua amb una pràctica empresarial que l’Audiència Nacional ha declarat il·legal. A més, la Directora General incompleix el compromís adquirit davant del Comité de no presentar recursos purament dilatoris i contradiu les reiterades manifestacions que ha fet sobre la implantació d’un nou clima de relacions laborals  a l’Empresa.  Esta actitud contra els treballadors contrasta amb la nul·la diligència demostrada en la recuperació dels molts milions saquejats a RTVV i ens obliga a recordar-li que els treballadors no som els culpables d’este desgavell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario