martes, 26 de noviembre de 2013

COMUNICAT COMITÉ D’EMPRESA RTVV

LA RESPONSABILITAT DEL TANCAMENT DE RTVV ÉS D’ALBERTO FABRA I EL PP.


El Comité d’Empresa de RTVV manifesta la seua total oposició al tancament de RTVV i responsabilitza única i exclusivament d’esta decisió al President de la Generalitat, Alberto Fabra i, per extensió, el PPCV.

La decisió és una agressió al poble valencià, al qual es priva de la ràdio i la televisió que parlen en la llengua pròpia d’este poble i d’un dels principals instruments de vertebració i cohesió territorial. Estem davant d’un colp gravíssim a la cultura dels valencians als quals se´ls vol esborrar les senyes d’identitat i convertir-los novament en ciutadans de segona.

Una vegada més hem de reiterar que, tal i com està provat per la sentència del TSJCV, els treballadors de RTVV sempre hem volgut negociar sobre el futur de l’empresa i han sigut la Generalitat Valenciana i la Direcció General de l’empresa els que no han tingut mai la voluntat de trobar una solució viable al futur de l’empresa.

El Comité d’Empresa lamenta, una vegada més, que la confirmació del tancament haja sigut a Madrid, on el president Fabra ha acudit a una compareixença de premsa. Ha sigut un gest que simbolitza perfectament quin és el tarannà dels nostres governants i quina ha sigut la seua actitud durant tot aquest procés.

El Comité d’Empresa vol destacar també que la confirmació del tancament per part d’Alberto Fabra, s’ha produït abans que el vicepresident del Consell José Ciscar comunicara als treballadors el rebuig a la seua proposta, cosa que s’ha produït esta vesprada, contrariament al que s’havia compromés el vicepresident. També lamentem que el Consell haja rebujat les propostes del Comité com si es tractara d’un document tancat i no una base per a la negociació del redimensionament de la plantilla, tal com li explicarem al mateix José Ciscar.


Els treballadors de RTVV continuarem treballant per mantindre el servei públic als ciutadans, mantenint les nostres ofertes de diàleg, com sempre hem fet, però també a través de la mobilització i, si cal novament, per la via judicial.  

1 comentario: