martes, 19 de noviembre de 2013

REUNIÓ AMB ERNESTO MORENO



A la reunió mantinguda hui amb Ernesto Moreno , se'ns ha informat que encara no tenien la resolució del TSJ per la qual es declarava ferma la sentència de nul · litat de l'ERO .


En el moment que tinga la comunicació, s'ha compromès amb el Comitè que en termini màxim de 72 hores, procedirà a comunicar a les persones afectades per l'ERO  la seva readmissió .

Cada treballadora i treballador serà donat d'alta , l'endemà en què es va produir la seva baixa en qualsevol de les tres empreses, marcant com a data màxima per a aquest tràmit el 27 de novembre.

Els treballadors i treballadores no hauran de fer cap tràmit , ni al jutjat , INEM , ni a la Seguretat Social . 

L'empresa ha habilitat un correu electrònic per a tots els treballadors i treballadores afectats, el que es pot accedir per la web de RTVV . L'usuari serà el mateix que el que tenia abans de ser acomiadat , la contrasenya serà la del número del DNI(sense lletra) mes l'any de naixement sense cap espai.

Per a qualsevol dubte adreceu-vos a organitzaciolaboral@rtvv.es 

Aquest mateix correu està habilitat per comunicar qualsevol situació particular. L'empresa s'ha compromès a analitzar aquestes situacions, per buscar una eixida que no perjudique a cap treballador, ni treballadora. Enviar còpia pel nostre coneiximent a comité.rtvv.secretaria @ gmail.com

És important que qualsevol situació es comuniqui al més aviat possible.

En la mateixa comunicació personal, se us indicarà que estareu de vacances, fins la data que corresponga , iniciant llavors un període d '"alta retribuïda , fins a la recol · locació efectiva , que es farà d'acord amb les necessitats del servei i de forma escalonada".

.

No hay comentarios:

Publicar un comentario