viernes, 27 de diciembre de 2013

CGT amplia les denúncies sobre la gestió negligent del Palau de Les Arts i de RTVV després de la publicació dels informes de Fiscalització de la Sindicatura de Comptes

La Confederació General del Treball anuncia l’ampliació de les denúncies presentades davant el Tribunal de Comptes en relació amb la gestió negligent del Palau del Les Arts i de RTVV, després de fer-se públics els informes de Fiscalització de la Sindicatura de Comptes corresponents a l’exercici 2012
Els informes tornen a posar de manifest serioses irregularitats i il·legalitats fruit d’una gestió greument negligent que ha provocat un greu perjudici a la Hisenda Pública de la Generalitat i als interessos dels ciutadans, fet que exigeix la depuració de responsabilitats dels gestors d’ambdues entitats, així com dels consellers d’els qui depenen, el vicepresident del Consell José Císcar, respecte a RTVV, i la conselleria d’Educació, Cultura i Esport, Cultura Mª José Catalá, respecte al Palau de Les Arts, per la deixadesa absoluta en el control d’ambdues entitats depenents dels seus respectius departaments.

Les mateixes irregularitats en la gestió han sigut reiterades en successius informes anuals de la Sindicatura sense que els responsables polítics hagen pres cap mesura per a atallar-los, la qual cosa comporta la seua evident responsabilitat en les il·legalitats detectades, i així s’exigirà pel sindicat davant el Tribunal de Comptes, sense perjudici de considerar pròximament l’exercici d’accions penals, com ja s’ha anunciat en el cas de RTVV.
Les úniques conseqüències que s’han derivat ara com ara del forat econòmic provocat per la negligent gestió ha sigut el sacrifici dels treballadors que han sigut o van a ser acomiadats en massa, i el dels ciutadans que veuen com s’estan esfumant els serveis públics, un patrimoni de tots, dilapidat sistemàticament pel desgovern del PP que no actua al servei dels interessos públics.
La perversa estratègia del PP està portant de forma inexorable a la degradació dels serveis públics dels ciutadans, la qual cosa està servint perquè el mateix que ha generat el problema, justifique d’aquesta manera la seua privatització, i fins i tot el seu tancament, com en el cas de RTVV.

D’altra banda, el sindicat CGT adverteix dels enormes costos que suposa l’accés a la Justícia, el què pot provocar la paralització d’assumptes ja judicialitzats o l’impuls de noves accions. Per açò, anuncia l’engegada d’una campanya contra la corrupció i per a la recuperació dels fons públics saquejats, que tindrà com a finalitat la recaptació de fons per a poder exercir les accions judicials i qualsevol altre tipus d’acció necessàries contra la corrupció.
El PP ha adoptat una sèrie de decisions que han encarit l’accés als Tribunals i està impedint que es perseguisquen molts casos de corrupció. L’increment desmesurat de les taxes judicials, l’assumpció de costes judicials prohibitives per a les organitzacions socials i sindicals, la imposició de fiances desorbitades o el control que s’exerceix en determinats casos sobre la Fiscalia, estan impedint la persecució de la corrupció.

Per açò, la CGT va a crear uns BONS CONTRA LA CORRUPCIÓ perquè aquells ciutadans que vulguen col·laborar en accions contra la corrupció puguen ajudar al seu finançament. El sindicat crearà una pàgina web específica per a fer un seguiment dels casos de corrupció, així com de la destinació dels fons recaptats, assegurant la màxima transparència en la seua gestió.

Federació Local CGT València

1 comentario:

  1. Os agradeeríamos mucho que contárais con la seción sndical de cgt en rtvv. Llevamos varios días intentando contactar con vosotros.

    ResponderEliminar