miércoles, 4 de diciembre de 2013

COMUNICAT DEL COMITÈ D’EMPRESA DE RTVV

ELS TREBALLADORS DE RTVV CONTINUEM LLUITANT PER UNS MITJANS PÚBLICS.
Demà dijous concentració davant de la Generalitat a les 12:19h

Els treballadors de RTVV anem a continuar lluitant, cada dia, pel retorn d’uns mitjans de comunicació de titularitat pública que garantisquen la llibertat d’expressió, la difusió de la nostra llengua i el manteniment del sector audiovisual valencià.
            El comité d’empresa, com a òrgan legal de representació dels treballadors, seguirà encapçalant la lluita pel retorn de RTVV.  Poc podrem fer però, si el poble valencià no s’alça en defensa d’allò que és seu i que li volen furtar, com ja ha fet el govern del PP amb nombrosos servicis públics i com amenaça de seguir fent-ne.
            Seguirem contestant, replicant i desmuntant les mentides i les mitges veritats que els màxims dirigents del Consell o el PP continuen manifestant, cada dia, en un intent de culpabilitzar els demés i no assumir les responsabilitats d’una gestió  catastròfica , en alguns casos immersa en procesos judicials,  que els  directius de RTVV han fet durant els anys que està en el govern valencià el PP.
            El comité d’empresa ha encetat ja  les gestions per defendre els interessos dels treballadors tant des del punt de vista laboral com judicial.  Al mateix temps, considerem una obscenitat que RTVV tinga tots els treballadors de permisos retribuïts o amb vacances pagades. La situació econòmica del nostra país recomana gestions coherents i rigoroses amb els diners públics. Aquesta decisió s’afegeix a totes les que, de forma irresponsable, s’han pres en el procés de tancament de RTVV.
Les reivindicacions organitzades pel comité s’anunciaran amb antelació suficient per a que tots puguen acudir-hi. En aquest sentit hem convocat per a demà dijous 5 de desembre una concentració davant el palau de la Generalitat a la plaça de Manises a les 12:19h, hora en que es va produir l’apagada que va provocar el tall d’emissions de la televisió dels valencians i els va deixar sense ulls i sense veu. 
            El comité d’empresa vol remarcar que la lluita en defensa d’una RTVV pública, en valencià i de qualitat segueix i no va a detindre’s fins que la justícia repare tot el mal que el PP i la Generalitat han provocat a la societat valenciana i als treballadors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario