martes, 9 de diciembre de 2014

Denuncia de les TDT davant la Secretaría Autonòmica de Comunicació. Divendres 12 de Desembre 11:00 hores

Com al mes de Maig, el Grup Compromís torna a demanar la col.laboració de tots el treballadors de RTVV per a presentar denuncies contra les TDT que incompleixen la llei, davant la Secretaría Autonòmica de Comunicació.




En eixa ocasió, la resposta que ens varen donar no ens va satisfacer, va ser una contestació en la qual la Generalitat el.ludia les seus responsabilitats, per la qual cosa en este segon escrit intentarem anar més enllà i exigir-li responsabilitats.

Hi ha presparats dos models, un per als treballadors que presentaren al seu día la primera denùncia i que rebérem resposta (FORMA A). Hem de reomplir el doc amb les nostres dades, la data de la resposta i el número de registre. Ho teniu tot a la resposta que vàrem rebre. Es diferent la de cadascú, per aixó vos heu de mirar el paper que vàreu rebre.

El document anomenat (FORMA B) és per als qui no denunciarem en aquell moment i volen unir-se ara.

El més pràctic és que ho porteu preparat i imprès. Per si de cas, portarem impresos dels dos tipus per qui en necessite.

La cita prèvia és divendres 12 de Desembre a les 10.30 hores a la cafeteria la Bona Estrella que està en la plaça de Manises, just davant del Palau de la Generalitat. Per qui vulga anar directament, a les 11 hores al carrer en Bou.


Si necessiteu alguna aclaració, no dubteu en possar-vos en contacte amb nosaltres.

Salut!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario