lunes, 29 de diciembre de 2014

Vine a correr la Sant Silvestre per una RTVV pública


SANT SILVESTRE REINVIDICATIVA. VINE I PARTICIPA AMB EL JUPETÍ


El Comité d’Empresa i la Plataforma Mil de Nou vos animem a participar dimarts 30 de desembre en la cursa de Sant Silvestre de València portant els jupetins i fent visible la nostra demanda per una  RTVV pública, en valencià, de qualitat i plural.
Com l’any passat, hem acordat quedar a partir de  les 19:15 junt a la Plaça de Bous, on aprofitarem per fer-nos algunes fotos col·lectives.



Els dorsals per a participar es poden adquirir, al preu d’un euro, a les plantes d’esports dels centres de El Corte Inglés de València. Podeu retirar els dorsals fins el mateix dia de la cursa a les 12 del migdia. El diners recaptat en esta edició de la Sant Silvestre Popular Valenciana anirà a la Fundació Valenciana per a la Neurorehabilitació (FUVANE), que es dedica a l’atenció de xiquets i adolescents amb paràlisi cerebral.

L’eixida està programada per a les 20:00h des del carrer Xàtiva, davant de l’Estació del Nord. El recorregut cobreix una distància de 5.300 metres i si voleu incorporar-vos en qualsevol moment heu de saber que la cursa passa per Guillem de Castro, Torres de Quart i de Serrans, Plaça d’Amèrica, Navarro Reverter, la Pau, Sant Vicent i finalitza a la Plaça de l’Ajuntament.

Ja sabeu que el ritme és no competitiu i molt assequible per als que habitualment no esteu acostumats a fer esport. Com tots els anys es tracta de participar de l’ambient festiu-reivindicatiu i, si vos ve de gana, acudir disfressats i en família. I si sou dels que practiqueu esport habitualment podeu fer-vos amb un dels 600 dorsals preferents, per als corredors que lluiten per la marca. En este cas les inscripcions cal formalitzar-les a la SD Correcaminos i acreditar haver ocupat bons registres en les curses del Circuïts Divina Pastora de Curses Populars de València i del Circuït Diputació de Curses de València.


No hay comentarios:

Publicar un comentario