jueves, 11 de diciembre de 2014

XVI Jornades Llibertàries de CGT als Octubre

Com tots els anys, CGT convoca les XVI JORNADES LLIBERTÀRIES al Centre Octubre de València. Serán del 15 al 19 de Desembre i enguany porten per títol: QUIN MÓN VOLEM CONSTRUIR?

Es farán exposicions, debats i xarrades molt interessants, a més de la exhibició de pel.lícules i documentals. Esperem comptar amb la vostra participació. Aquest es el programa:



15 al 19-d València: XVI Jornades Llibertàries CGT «Quin món volem construir?»

dimarts 2 de desembre de 2014

Darrer afegit: dimecres 3 de desembre de 2014

Programa XVI Jornades Llibertàries CGT-València
Quin món volem construir?
Del 15 al 19 de desembre 2014
Exposició “L’anarcosindicalisme de la Transició als nostres dies”
Lloc: Octubre Centre de Cultura Contemporània (C/ Sant Ferran, 12)
Dilluns 15 desembre: 
12h: Presentació de les Jornades i de l’Exposició a càrrec de José Manuel Muñoz Póliz (Secretari General CGT), Picón (Secretari General CGT-València), Rafa Maestre i Cristina Escrivà (Comissaris Exposició)
18h30: Xerrada-debat «En quin món estem?» amb Tasio Urra (Professor UV), Josefina Juste (Ràdio Klara i Dones Lliures) i Eduardo Vicent (Sociòleg, politóleg i cambrer). Modera: Puri Eisman (Secretària Comunicació CGT-PV)
Dimarts 16 desembre: 
18h30: Xerrada-debat «Un viatge al passat per a fonamentar el futur” amb Carmen Agulló (Escriptora i professora UV), Rosa Brines (Periodista i membre de la Comissió Stanbrook) i José Vicente Martí i Boscà (Metge i historiador). Modera: Emilia Moreno (Secretària General CGT-PV)
Dimecres 17 desembre:
11h: Projecció pel•lícula “La Cecilia” de Jean-Louis Comolli, 1975
18h30: Xerrada-debat “I ens furtaren la memòria i la consciència: La Transició i el moviment obrer» amb José Asensio (CGT-Universitat de València i Coordinador documental “Valentín. La otra Transición”), Rafa Arnal (Escriptor i editor) i Francisco Sanchis Ballester (Extraballador de Macosa i militant de CNT i CGT). Modera: Antonio Pérez Collado (Secretari Acció Social CGT-PV)
Dijous 18 desembre: 
18h30: Xerrada-debat «En algo ens equivoquem… Diguem no als valors del capitalisme» amb Heleno Saña (Filòsof i escriptor), Javier Sánchez-Gil (Joves CGT) i María Alejandra Brito (Assemblea Desempleades i Precàries CGT-València). Modera: Enric Tarrida (Secretari Formació CGT-València)
21h30: Performance de Cámara Destemplada en Ateneu Llibertari “Al Margen” (C/ Palma, 3)
Divendres 19 desembre: 
18h30: Xerrada-debat "L’eixida és revolucionària” amb treballador representant de la fàbrica autogestionada VIO.ME (Grècia), Eduardo Romero (Cambalache) i José Luis Carretero (Advocat i escriptor). Modera: Emilio Justicia (Militant CGT)
21h30: Festa llibertària en el local de CGT. Av. del Cid, 154-València



No hay comentarios:

Publicar un comentario