jueves, 9 de julio de 2015

COMUNICAT DE CGT

Encara que no solem fer cas a rumors, comentaris ni notícies no confirmades, davant algunes de les afirmacions que están circulant els últims dies per les xarxes socials, la S.S.  de CGT a RTVV vol aclarir les següents qüestions:
  •        CGT no ha proposat en cap reunió que les seccions sindicals de RTVV havien de col·locar als seus afiliats en la propera reobertura de RTVV, si finalment es produguera.
  •          CGT tampoc ha proposat mai com a condició que els seus afiliats havien d'entrar en la nova RTVV.

Aquestes dues qüestions van en contra dels nostres principis i qui vullga donar-les suport  per explicar la nostra eixida a l’hora de confeccionar una proposta unitària per a la reobertura de RTVV està mentint i buscant una ruptura, que nosaltres no tenim prevista fer.

La CGT sempre ha manifestat, aixó si, que abans d'arribar a un acord final amb el nou govern, la posició de la nostra Secció haurà de ser aprovada per la nostra assemblea. Com sempre hem fet.

El 23 març 2014 CGT va decidir no signar l'ERO d'extinció i va denunciar l'acord davant l’Audiència Nacional. Pensem que gràcies a esta acció aprovada per la nostra assemblea, en aquest moment estem en condicions d'aguantar el fil de la reobertura de RTVV. Si no s'hagués fet així, seríem només espectadors de totes les maniobres que s'estan produint en aquests moments. La voluntat de la nostra Secció Sindical es continuar treballant amb la resta de companys del Comité d’Empresa per a que aquesta reobertura es produixca el més prompte posible i amb els criteris objectius que sempre hem defenssat.

Des del 24 de març CGT ha defensat sempre la mateixa postura, que es pot consultar en el nostre blog, i que es resumeix en reobrir RTVV, i defensar la voluntat i els drets de totes les persones afectades per una decisió il·legal i interessada de l'anterior govern de la Generalitat. També exigirem responsabilitats a les persones que ens han portat a esta situación. No es poden anar de rosetes, i lluitarem per no caure en els mateixos errors que van portar als mitjans públics de comunicació valencians al descrèdit al què van arribar.

Estem segurs que encara ens queda un tortuós camí per recorrer, però sens dubte el resultat final haurà pagat la pena.

Salut i a seguir lluitant. Tornarem!


No hay comentarios:

Publicar un comentario