jueves, 2 de julio de 2015

TORNAREM


L'ERO acordat ja ha finalitzat. Estem els més, en les llistes de l'atur i uns pocs en un parell d'empreses de la Generalitat on els esperen amb els ganivets afilats. El moniato ha mort matant i esperem que no traspasse també el seu malnom al nou president de la Generalitat. Ha mort matant i gastant-se els diners de tots a cabassos, sense que hi haja cap contraprestació.

El nou Consell s'ha posat a treballar i ha decidit obrir una comissió per tractar la reobertura dels mitjans públics de comunicació. Esperem que servixca per alguna cosa i no es tracte d'eternitzar la solució, que és per al que se solen fer les comissions. Esperem que també servixca per dur a presó a diversos dels nostres alts directius que ens han portat a la situació a la qual va arribar, i s'han anat de rosetes i amb les butxaques plenes.

En el cas de RTVV, com més s'eternitze la reobertura, més diners els costarà als valencians que no són culpables de res i no tenen per què fer-se càrrec de la mala gestió dels seus governs de torn.
Des de CGT entenem la complexitat de la situació i no dubtem (per ara) de la bona voluntat de les persones que treballen a la reobertura, però no consentirem, que no es tinguen en compte els drets individuals de les persones acomiadades.

Cada dia estem més contents d'haver impugnat l'ERO, tot i que més sols que a la una, i aquesta demanda serà la garantia per fer les coses de forma correcta.


COMPANYS I COMPANYES: RTVV TORNARÀ!



No hay comentarios:

Publicar un comentario