domingo, 6 de septiembre de 2015

DIVENDRES NEGRE I MENTIDER

Senyora vicepresidenta de la Generalitat davant de les seues les desafortunades manifestacions realitzades divendres passat, vull aclarir diverses qüestions.

1r M'he mirat en l'espill este matí i m'he trobat un parell d'anys més vell que el 23 de març de 2014. Una de dos, o és mentida que els herois no moren o que no sóc cap heroi. A Manolo i Óscar els passa el mateix.

2n L'ERE no es va acabar el 30 de juny, li agrade o no li agrade l'ERE només acabarà amb un acord o amb una sentència ferma, que avale o desautoritze l'acomiadament de les persones que treballaven en RTVV SAU. Tots sabem que açò pot durar molt de temps. Una sentència favorable a les nostres pretensions, li costarà molts diners als valencians i valencianes. Si bé és veritat que ni vosté, ni del govern actual de la Generalitat van ser els que ens van tirar al carrer, sí que seran responsables del sobre cost que s'haja d'afrontar.

3º Manifestar en una roda de premsa, que no li tornem emails o que no li agafem el telèfon, és una forma molt basta de tractar de tirar-nos a l'opinió pública damunt, no cometa el mateix error que els seus antecessors, tot no val.

4t Si no es donen compte que la reobertura de les emissions, passa per un pacte amb representants dels treballadors, tenen un problema de ceguera important que l'Audiència Nacional els curarà. Doten en els seus pressupostos una quantitat important de diners, perquè l'operació quirúrgica serà molt cara.

Vte. Melo extreballador de RTVV SAU

No hay comentarios:

Publicar un comentario