martes, 24 de noviembre de 2015

ABONAMENT DE PART DE LA PAGA EXTRAORDINÀRIA 2012


Tal com ens comentarem els liquidadors, ja está disponible a la pàgina web de ww.rtvv.es el procediment per a sol.licitar la part pendent de cobrar de la paga extraordinària de 2012. Vos adjuntem el text penjat i vos recomenem que l'ompliu el més prompte possible.

En compliment del Decret Llei 6/2015, de 16 d’octubre, del Consell, (DOCV 19 d’octubre) convalidat por Resolució 69/IX, de 12 de novembre, del Ple de Les Corts. (DOCV 18 de novembre) pel qual es fa efectiva la recuperació de determinades quantitats de la paga extraordinària de desembre de 2012, i especialment en quant a la seua disposició addicional segona del Decreto Llei 6/2015, informem que el procediment per agilitar el pagament de la meritada quantitat serà el següent:

Hauran de completar i signar l’annex adjunt a aquest comunicat i enviar-se escanejat a la direcció de correu electrònic: organitzaciolaboral@rtvv.es.

Termini de recepció de sol•licituds fins el 20/12/2015.

Es recorda igualment que l’abonament es realitzarà en l’últim compte bancari comunicat a l’empresa, i únicament en cas d’haver modificat el mateix, cal incorporar les dades bancàries en l’apartat corresponent en l’annex I. –i aportar còpia de l’acreditació de titularitat bancària.

(Qualsevol informació addicional pot adreçar-se al correu electrònic referit)

No hay comentarios:

Publicar un comentario