martes, 24 de octubre de 2017

Solidaritat amb els companys de TV3

La Secció Sindical de CGT a la desapareguda RTVV (l’únic que va denunciar l’ERO d’extinció i va portar el tancament als Tribunals)  i els nostres afiliats volem mostrar el nostre rebuig a la intervenció que pretén el Govern en els mitjans públics catalans (TV3, Catalunya Ràdio i Agència Catalana de Notícies) emparant-se en l'article 155 de la Constitució.

Els treballadors de RTVV sabem molt bé de la censura i manipulació que utilitza el Partit Popular en els mitjans públics, mètodes que al costat de la mala gestió van portar a la desaparició de la ràdio i la televisió en la nostra Comunitat. El partit que va portar al tancament a RTVV, el mateix que està manipulant i censurant en RTVE, pretén ara erigir-se en defensor de la informació objectiva.

Per açò i perquè defensem les llibertats ciutadanes denunciem la repressió que estan patint els nostres companys en la Corporació Catalana, els mostrem tot el nostre suport davant el xantatge i les amenaces que estan rebent, i els animem al fet que seguisquen defensant les llibertats, l'autonomia i la independència del seu treball sense ingerències polítiques.



No hay comentarios:

Publicar un comentario